log

Bändin kokoinen kolikkopeli Megadeth

Megadeth-kolikkopelin takana on vasta vuonna 2008 perustetun Leander Gamesin kehittäjät. Leander Games on aika nuoreksi pelitaloksi noussut nopeasti varteenotettavaksi tekijäksi nettipelimarkkinoilla, eikä vähinten laadukkaiden tuotteidensa myötä. Tätä laatua edustaa myös peliautomaatti Megadeth, jossa on kova teema ja mahtavat erikoistoiminnot.Megadeth slotissa on useita toimintoja, joiden avulla voi päästä extravoittoihin. Yksi niistä on jännittävä bonuspeli, jossa valitsemalla kolmesta vaihtoehdosta voi voittaa 5-15 ilmaista kierrosta. ”Head Crusher” -bonuspelissä pääsee valitsemaan vankijoukosta yhden henkilön, josta saa palkinnon. Kolmannessa bonuspelissä voittaa sattumanvaraisen summan käteistä.

Kolikkopelin ulkoasu ja panokset

Voittolinjoja slottipelissä on 40, panosvaihtoehdot vaihtelevat 0,01€-10€ välillä. Kaikki pelisymbolit ovat teemaan sopivia: mukana on plektra ja kitara, bändin logo ja vahvistimia sekä toki myös bändin jäsenet. Megadethin fanit ehdottomasti tuntevat olonsa kotoisaksi tämän kolikkopelin äärellä.Pelikokemus on mutkaton ja nettipeli rullaa sujuvasti eteenpäin. Slotin grafiikka on laatutyötä, kuten Leander Games peliyhtiöiltä sopii odottaakin. Toki peliautomaatin graafinen toteutus on teeman ansiosta vähän poikkeva Leander Gamesin tavallisesta linjasta, mutta tämä on varmasti ollut tarkoituskin.

Megadethin voitot ja toiminnot

Erottuvan teeman ohella Megadethin vahvuus on bonuksissa. Tavallinen pääpotti on suuruudeltaan 5000 euroa ja sen saavuttaa maksimipanoksella ja viidellä samalle voittolinjalle sattuvalla Megadeth-symbolilla.Lisäksi pelikoneessa on eräs todella mielenkiintoinen erikoisominaisuus, johon ette ole aiemmin törmännyt missään kolikkopelissä, ns. ”Mega Nudge” -ominaisuus. Pelaajat saavat painikkeella laittaa tämän toiminnon päälle, mutta tämä maksaa pelipanoksen tuplaantumisen verran. Kun tämä ominaisuus on päällä, pelaaja voi kuitenkin pyöräytyksen jälkeen siirtää kiekkoa 2 ja 3 kolmen askeleen verran alas tai ylös. Näin peluri voi vaikuttaa maksulinjojen voittoyhdistelmiin vielä pyöräytyksen jälkeen!Bonustoimintona Megadeth-kolikkopeli tarjoaa ilmaisia kierroksia (parhaimmillaan 15 kappaletta) ja kivan bonuskierroksen, jonka teemakin on melkoisen poikkeuksellinen.Leander Games on luonut peliautomaatin, joka tarjoaa todella paljon mielenkiintoisia ominaisuuksia niillekin pelaajille, jotka eivät ole erityisesti kolikkopelin teemasta innostuneet!

Yhteenveto Megadeth slotista

Megadeth on peliautomaatti sinulle, joka tykkäät rockbändi Megadethista ja rahapeleistä, joissa on mahdollisuus voittaa todella paljon rahaa. Pelissä tutustut paremmin itse bändiin, jolla on mukanaan luonnollisesti kaikenlaista rock-rekvisiittaa. Lisäksi mukana on räjähtelevät wild-symbolit, jotka antavat pelille lisämielenkiintoa. Wildit voivat tupsahtaa mille vaan viidestä kiekosta ja antaa suuria voittoja. Lisäksi löytyy kiva “Picker” bonuspeli, joka onkin tas tuttu sinulle, jos olet nähnyt Head Crusher -videon Megadethilta!
  • Voittolinjat: 40
  • Ilmaiskierrokset: on
  • Bonuspeli: on
  • Wild-symbolit: on

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino

Р’В© 2017 by weheartgame.com. All Rights Reserved