log

Metsästä jättipottia Thor slotissa

Pohjoisessa ulottuvuudessa Thor on varmasti tuttu hahmo. Thor kolikkopelin keikoilta löytyy siis perinteiseen tyyliin leffasta ja Marvelin sarjakuvista tuttuja hahmoja ja tietenkin perinteisiä pelikorttisymboleja. Thorin vasara ja muut erikoiset symbolit käynnistävät bonuspelin tai ilmaiset kierrokset. Peliautomaatissa on myös mahdollista päästä Marvelin nelikohtaiseen jackpotiin, josta voi irrota usean miljoonan voitot.

Thor kolikkopelin erikoisominaisuudet

Erilaisia bonuksia ja ilmaiskierroksia peliautomaatista löytyy yllin kyllin, on ihan totta, että Thor on yksi koko Marvel pelisarjan parhaimmista kolikkopeleistä. Musiikki ja äänimaailma ovat myös elokuvasta muistuttavia, mikä nostaa slottipelin laadun aivan uudelle tasolle. Thor pitää sisällään siis kaikki hyvän nettipelin ainekset ja käyttää ne uudenlaisen kokemuksen tekemiseen.

Thor kolikkopelin ulkoasu ja panokset

Thor on varsin perinteinen hedelmäpeli, joka juontaa juurensa ja pääideansa aivan ensimmäisestä kolikkopelistä. Toteutus on toki erilainen, koska äänimaailmaan, graafiseen ilmeeseen ja muihin ominaisuuksiin on netin ja suurten peliyritysten aikakaudella panostettu huomattavia rahasummia.Voittolinjoja kiekoilta löytyy tosiaan 30 kappaletta, ja ne maksavat voittoyhdistelmiä aina vasemmalta oikealle. Bonuspeleissä on mukana samat 30 voittolinjaa, tosin vähän eri tavalla asetettuna. Pelaajat voivat kontrolloida panoksen tasoa, muttei ei aktiivisten voittolinjojen määrää. Thor pelikonetta voit pelata kierroskohtaisella panoksella 0,30 - 600 euron välillä. Suuremmat panokset antavat tietenkin paremmat mahdollisuudet voittaa Marvelin Mystery Jackpot voiton.

Thor pelin erikoistoiminnot

Tästä kolikkopelistä löytyy kattava kokoelma erilaisia stoimintoja, bonuspelejä ja ilmaisia kierroksia. Käytännössä elokuvan tutut hahmot aktivoivatt aina tiettyyn kohtaan, kun osuvat bonuksen.Thunderstorm Respinerikoistoiminto: kun Thor-symboli ilmestyy kiekolle 2, se täyttää koko kiekon ja käynnistää uuden pelikierroksen ilmaiseksi. Kiekko 2 pysyy paikallaan antaen pelaajalle mahdollisuuden parempiin voittoyhdistelmiin.Lightning free spin toiminto. Kun Thor ilmestyy kiekolle 4, pelaaja saa tililleen vielä yhden ilmaiskierroksen, jonka ajaksi kiekoille ilmestyy 2-5 ylimääräistä wild-symbolia.Ranbow Bridge erikoistoiminto – Jos portinvartija ilmestyy keskimmäiselle kiekolle pelaaja lähetetään sateenkaarisiltaa pitkin kohti maapalloa, joka puolestaan aktivoituu jommankumman ilmaisista peleistä.

Yhteenveto Thor kolikkopelistä

Thor on yksi Playtech pelitalon ja Marvelin yhteistyön parhaimmista tuotteista, joka tarjoaa iloa ja jännitystä vaikka kuinka pitkäksi aikaa. Pääpelissä satelee voittoja tasaiseen tahtiin, kun bonustoiminnoissa liikkuu suurempia rahasummia. Mikä parasta tarjolla on Marvelin Myster Jackpotti, joka antaa pelaajille pääsyn neljään erilaiseen jättipottiin.Tässä kolikkopelissä on kaikki kunnossa, grafiikka ja taustaäänet loistavat tyylillä ja taidollaan. Thor ilmestyi jo muutama vuosi sitten, et samanlaisia ominaisuuksien sumaa löydä varmasti suurimmasta osasta uudempiakaan videoslotteja. Suosittelemme ehdottomasti pelaamaan Thor peliä.
  • Voittolinjoja: 30
  • Wld-symboli: on
  • Ilmaiskierroksia: on
  • Bonuspeli: on

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino

Р’В© 2017 by weheartgame.com. All Rights Reserved