log

Mukava Rex kolikkopeli Novomaticilta

Rex on Novomatic pelitalon kehittämä slotti, josta ehdottomasti tulevat pitämään kaikki koirien ystävät. Laadukas grafiikka, mukava taustamusiikki ja lukuisat toiminnot takaavat erinomaisen pelikokemuksen. Kokeile itse jo nyt!

Rex slotin ulkoasu ja panokset

Rex on ainutlaatuinen kolikkopeli, jossa on 5 kiekkoa ja 40 voittolinjaa. Pelaaja voi itse valita aktiivisten linjojen määrän. Suurin mahdollinen panos per linja on 25 kolikkoa, joten maksimissaan pelikierrokseen voi panostaa 1 000 kolikkoon asti. Rex on ilmainen peliautomaatti, jota voit pelata meillä jo nyt aivan riskittömästi. Kuten muissakin slot peleissä voittaakseen pitää kerätä vähintään kolme samaa voittosymbolia yhdellä panoslinjalla.Kolikkopelin voittosymboleihin kuuluvat värikkäät pelikorttisymbolit, käsiraudat ja koiran jälki, vilkkuva valo ja ase, lakki ja saksanpaimenkoira, helikopteri ja poliisiauto.

Rexin erikoissymbolit ja toiminnot

Scatter-merkkinä toimii vikkuva valo, ja kolme sellaista symbolia käynnistää bonustilan, jossa on tarjolla 16 ilmaiskierrosta, joiden aikana voi saada lisää kierroksia. Ilmaiskierroksia pelataan samalla panoksella ja kolikon arvolla kuin peruspeliäkin.Wild on puolestaan koiran jälki, joka voi tarvitaessa muuttua muuksi symboliksi muodostaakseen parhaan mahdollisen voittoyhdistelmän.Jos pelaaja onnistuu saamaan viisi kuvaa saksanpaimenkoirasta, hänet palkitaan 2000 kolikolla, neljä koira-symbolia puolestaan tuovat x400 voittokertoimen. Helikopterista ja poliisiautosta saa saman voittosumman, näiden symbolien yhdistelmät tuovat 800 kolikkoa. Jos voittolinjalle tulee heti viisi käsiraudat- tai ase-symbolia, rahapelien fanit saavat 480 kolikkoa, ja lakit puolestaan tuovat 400 kolikkoa.Valitettavasti Rex peli ei sisällä bonuspeliä eikä tarjoa progressiivista jättipotti. Toisaalta slotissa on tarjolla tuplaustoiminto, joka lisää huomattavasti pelaajan voittomahdollisuudet. Siinä pelaaja tulee arvata oikein pelikortin väri.Vaikka tuplaustoiminto tuo mukavia ylimääräisiä mahdollisuuksia isompiin voittoihin, pelkät linjavoitot ovat tässä pelissä todella tuntuvia. Kun slottipelissä on paljon erikoisominaisuuksia, voittojakin on riittävästi. Rex pelin palautusprosentti on muuten 95%, joka on aika hyvä luku kolikkopelille.Yhteenveto Rex peliautomaatistaRexista löytyy kaikkea mitä hedelmäpeli tarvitsee, ja sen päälle vielä muutakin sellaista mitä ei usko kolikkopelin tarvitsevan ennen kuin sen on kokenut. Vaikka slotti ei pidä sisällään bonuspeliä, eikä jättipottia, jos pääsee käsiksi ilmaiskierroksiin ja voittokertoimiin, on mahdollista voittaa todella paljon. Tyyliltään tämä hedelmäpeli on selvästi yksinkertainen, mikä auttaa pelaajaa keskittymään olenaiseen eli voittoon. Kaiken kaikkiaan Rex on mukava slotti, jota ehdottomasti kannattaa kokeilla. Tutustu peliin aivan riskittömästi jo nyt ainakin huvin vuoksi.
  • Voittolinjat: 40
  • Wild-merkki: on
  • Scatter-merkki: on
  • Ilmaiskierroksia: on
  • Tuplaustoiminto: on
  • Bonuspeli: ei
  • Jättipotti: ei

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino

Р’В© 2017 by weheartgame.com. All Rights Reserved